EN DAG MITT I VECKAN

Puhhhh, äntligen kan tempot saktas ner lite och jag kan med lättade axlar äntligen se ljuset i tunneln igen. Senaste veckorna har varit galna, det är som sagt min viktigaste jobbperiod just nu under året även om man inte kan tro det och uppå det har jag haft en fantastisk utveckling i webshopen (är så tacksam för det) samtidigt! Jag har ju även gått och väntat på att få gå jobbutbildning och nu äntligen är det gjort och jag börjar jobba nästa vecka vilket känns så bra. Dessutom har julkalender slagit alla förväntningar och jag har sålt många fler än jag någonsin vågade hoppas på och sen i söndags så har förbeställningarna börjat skickas ut och eftersom varje paket ska slås in så tar det lite extra tid och jag paketerar ungefär all min vakna tid utanför möten, mailsvar och det övriga livet just nu. När allt ska ske samtidigt så är det inte konstigt att det blir mycket, men som sagt, jag ser ljuset i tunneln och efter veckan kommer det lugnas av, min deltidsanställning kommer vara i rullning och jag kommer ha mer tid till praktiska arbetet i företaget.

Hur mår ni? Jag hoppas att ni har en fin vecka och jag har verkligen så mycket mysigt att se fram emot till helgen vilket jag längtar till redan nu. Och vet ni? På lördag packar jag upp ännu mer varor i butiken, så kul och jag tänkte visa er nästa vecka!

24 svar på ”EN DAG MITT I VECKAN”

 1. Ja jag har tänkt på dig och nästan sett igenom inläggen lite, det har varit ett högt tempo för dig och mycket att göra nu. Skönt om det lugnar sig något. Var rädd om dig fina!

  1. Kan tro att du sett igenom inläggen och förstått att jag haft hög press senaste veckorna <3 Tack för omtanken fina du och ja, det blir skönt att det lugnar sig nu och jag ska ta en riktig myshelg och bara umgås med mina nära och kära. <3

  1. Ja, men som egenföretagare jobbar man även helger, så det blir inte så stor skillnad 😉 Kram

 2. har nu helt plötsligt börjar gilla ernst kopparna ha ha ja e lite trög ja vet
  ska bli kul med allt i jul
  stor kram o va skoj det häänder massa för dej

  1. Haha va har du inte gillat dom innan?!! 😉 Jag älskar dom! Ja, julen är så kul! Kram på dig

  1. Ja det är det 🙂 Det var utbildning för mitt nya jobb, jobbar på Transportstyrelsen ett par dagar i veckan numera 🙂 Tack snälla! Kramar

 3. Förstår att det är hektiskt. Hoppas att du gör precis som oss studenter – att ta en paus då och då. Inte bara jobbar på för fullt och mår superdåligt av det till slut 🙂

  1. Ja, det är galna dagar just nu! Hehe, är lite dålig på det, men ska försöka unna mig återhämtning i helgen nu när det är många stora punkter som är avprickade 🙂

 4. Skönt att det blir lite lugnare nu, men är ändå så glad för din skull att det går så bra för företaget 😀

  1. Ja, det blev en lite lugnare helg men imorgon är det på’t igen 🙂 Tack, det känns sååå kul och jag är själv så glad för det! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *