EN HÅLLKÄFTEN-VECKA

Här har ni hon som inte sett dagsljus sedan i måndags och som inte heller kommer få göra det förrän på söndag igen. Jag säger bara HERREGUD vilken hållkäften-vecka jag fått börja med efter en vecka borta. Från att jag bara skulle jobba 2 pass på Transportstyrelsen denna vecka till hela 11 st pass (dessutom dubbelpass på lördag) och förutom det så har nya varor kommit till lagret, jag har hunnit med en drömmig crepesmiddag på stan med tjejerna, hängt med bästis över en förmiddagsfika, gått fyra powerwalks, lagt upp nya varor, firat sambons lillebror, packat och skickat paket, köpt bil (och försäkring), fått järnbrist igen och haft sån yrsel i flera dygn (men nu börjar äntligen tabletterna hjälpa), skissat klart på första produkten för egna kollektionen samt inhandlat och fått till allt material (första prototypen byggs ihop imorgonkväll) och så har jag däckat av utmattning varenda kväll denna vecka. Pga av alla extrapass så har jag fått prioritera om väldigt mycket, så både fotografering av nya varor och min att-göra-lista för företaget har fått vänta, men det får jag ta igen efter helgen. Bloggarkivet behövs dessutom fyllas på och jag har lite samarbeten som ska skrivas, så det ska jag också komma ikapp med. Ha nu en underbar fredag imorgon vänner!

34 svar på ”EN HÅLLKÄFTEN-VECKA”

  1. Det ska jag vara <3 SÅÅ kul att du tycker det, första produkten är färdig nu och jag ska bygga vidare på kollektionen! 😀

 1. Alltså blir så impad av dig!<3 Jag skulle inte hinna hälften ..;) *ler*
  Heja dig!
  Men mums vad detta ser gott ut<3

  Hoppas Du får en Toppen Helg!

  Kramar 🙂

  1. Vad du är söt <3 Det är intensivt men jag vet att jag måste härda ut för att få fram det jag vill ha sen 🙂
   Det var såå gott!! <3

   Kramar!! 🙂

 2. Oj vilken intensiv vecka det är för dig, kan tänka mig att söndagen är längtad! Skönt att det finns tabletter men yrsel är verkligen inte något roligt. Ta hand om dig och ta varje paus och njut som finns emellanåt! <3

  1. Det har det verkligen varit! Jo skönt att jag har dom så de hjälper lite. Det ska jag och tack för omtanken finis! <3

  1. Ja så galet mycket och långa dagar förra veckan!! Ska vila i fatt nu i helgen som kommer! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *