FÖRETAGSMÅL 2024

– I samarbete med mitt eget bolag StyleMood AB –

2024, känner mig laddad för dig. Nytt år och nya mål för företaget, vilka ni givetvis ska få se mig skriva ut här (har ju såklart personliga mål också, men dom får ni läsa om i ett annat inlägg framöver)! Förra året var märkligt och med en pågående lågkonjunktur, där det märktes att den vanliga kunden fick både prioritera och tänka om. Även jag själv som både arbetsgivare, företagare och privatperson. I år ljusnar det lite, åtminstone känns det bättre när man ser året framför sig i detta januari, jämfört med förra, och det håller jag verkligen tummarna för att det också blir. Jag är taggad, lugn och målmedveten, en perfekt kombination för utmaningarna som ännu finns på marknaden. Nu kör vi 2024!

FÖRETAGSMÅL 2024:

– Mitt försäljningsmål ska vara uppnått den 31a december 2024. Har alltid ett försäljningsmål och det hoppas jag att vi kan nå i år. Har satt det på en nivå som speglar 2023 och dess svårigheter utifall om sommaren blir likadan i år, med mindre turister och svårare försäljningsmässigt.

– Två lediga sommarveckor. Då snackar vi inte vanlig semester som ni som är heltidsanställda får med tre-fyra veckor i rad, utan en vecka innan säsongen börjar då jag kan vara med ledig/alternativt ännu ha med Otto på jobbet och en i mitten av sommaren. Jag har familj nu och även om vi har fantastiska möjligheter tack vare det vi jobbar med och hur vi kan lägga upp våra föräldralediga perioder, kommer det emellanåt veckor som kräver lite pusslande. En vecka tillsammans med Otto mitt i sommaren känns ju dessutom hur lyxigt som helst, så det ska jag försöka lägga in på schemat från början och att mina anställda på så sätt får lite mer ansvar eftersom jag helt enkelt inte kan vara tillgänglig just där och då.

– Bestämd summa på kontot vid årsslutet. Började med detta mål förra året och det var faktiskt kul. Kontot rör sig så mycket under årets gång, man köper in mer saker vissa perioder, fakturerar i andra och säljer mer under säsong, så där har jag satt som mål att jag ska ha mer vid årsslutet än jag hade nu sist, den 31a december.

– Bättre lagerstruktur och förvaring. En punkt som följer med från förra året. HERREGUD, hur svårt ska det vara liksom? Men i år, det är året som det blir ändring på detta.

– Köpa in smartare. Tycker många gånger att jag är rätt smart vid mina inköp, man har liksom lärt sig med åren som gått. Men i år blir jag ännu smartare, fördelar det lite mer under årets gång och hänger med med webshopuppdateringarna effektivare så fort varorna är påväg. Vågar lite mer trendmässigt, men ändå tryggar med hållbar bas i sortimentet. NI SKA BARA SE VAD SOM ÄR PÅVÄG IN I VÅR!

– Sälja minst 100st exemplar av egna produkter. Kom och tänka på det när jag satt och virkade här om dagen och tänkte att det är ett mål som jag vill ha, att sälja lite mer egentillverkat och då är det perfekt med ett mål som riktar sig för just detta. Spelar ingen roll vad det är, om det så är babyringar, tapetrullar, en målad möbel eller våra kökshanddukar med eget mönster, i huvudsak att det blir över 100st sålda sammanlagt. Vore så kul och automatiskt blir det motiverande till att pusha mer för just dessa produkter, de är ju framför allt lite mer unika.

Tror ni jag når målen?

7 Replies to “FÖRETAGSMÅL 2024”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *