HELGEN ÄR HÄR

Helgen har kommit ännu en gång, dagarna går i ett och det känns i stunder som jag hinner inget men jag vet ju att verkligheten snarare visar tvärtom. Nu har jag tre mega-intensiva dygn framför mig med roliga jobbgrejer (som jag tydligen lyckats planera in i en följd såhär i mitten av november) och det ska bli väldigt roligt eftersom det är flera saker jag sett fram emot länge. Det är öppetdagar som vanligt, söndag väntar pysselkväll (fullbokade platser och proppfull butik, men ack så mysigt) och så på måndag väntar en heldag med fotografering på ett hotell här i Visby (som min gamla hotellchef äger numera) tillsammans med bästa Beatrice. Fyfanken så kul vi ska ha och ja de närmaste dagarna kommer bli fartfyllda minst sagt! Trevlig helg vänner!

24 svar på ”HELGEN ÄR HÄR”

  1. Ja massa kul som hänt senaste dagarna! 🙂 Underbart är det och det är verkligen fantastiskt med variationen! <3

 1. Även ifall helgen låter intensiv låter det dessutom som om du kommer att få en toppen rolig helg att se fram emot 😀
  Synd att jag inte befinner mig på Gotland så oftast (närmast aldrig), annars hade jag besökt din butik fysiskt 🙂

  1. Ja det var en intensiv helg men väldigt mycket kul!! 😀 Ja det hade varit så kul, du är välkommen nästa gång du är på Gotland 😀

  1. Åh ja det är sååå himla kul och mysigt med pysselkvällarna! 😀 Tack snälla, hoppas du fått en fin start på nya veckan <3

  1. Det var så mysigt och är så glad att vi har kunnat haft några pysselkvällar i butiken under hösten! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *