STJÄRN-PYSSEL

Har hamnat i en riktig pysselbubbla och det är så himla roligt! Kan ju absolut vara så att det är våra pysselkvällar i butiken som gjort att jag fått sån inspiration plus min kompanjon Rebeccah’s proffsiga beskrivningar för hur jag skulle vika! Nu har jag gjort årets julstjärna bland annat och lite pynt till granen i både vackra tapeter från Midbec och Boråstapeter. Tänk hur mycket man egentligen kan dekorera med tapeter när man inte har en vägg att renovera med nytt. Fantastiskt och jag älskar ju tapeter, det intresset har verkligen kommit i och med mitt samarbete med Visby Färgcenter som snart pågått 1,5 år och nu har vi ytterligare en fönsterskyltning tillsammans framför oss! Så kul att jag får äran.

– I samarbete med mitt bolag StyleMood AB –

Dessa stora julstjärnor i olika tapeter kom ni snart kunna klicka hem i webshopen, så håll utkik! Både jag och Rebeccah har gjort några stycken var, i helt fantastiska tapeter i olika mönster och nyanser. En 35-40 cm-stjärna kommer kostar 299 SEK och de kommer finnas i både butik och webshop. Imorgon ska jag ut och plocka upp lite fler nyheter på borden och göra plats för mitt nya skåp som jag får ha i butiken så länge tills jag lyckats övertyga karln om att vi behöver det (samt typ byggt ut en extra vägg) att ha det mot. Det är nämligen inte det minsta skåpet heller, utan tar lite mer plats än många andra, men vill verkligen ha det här hemmavid då det är ett arvegods från mina farföräldrars hus som jag nu målat om och vill fortsätta använda som linneskåp i vårt hem. Kram på er!

34 svar på ”STJÄRN-PYSSEL”

  1. Ja det är så enkelt, smidigt och hållbart att återanvända tapetrester eller prover! 😀 Blir sååå fint!

 1. Vad roligt att pyssla med! Vilket tålamod du även måste ha ser jag när du har vikt den såhär. Jag skulle mer än gärna vilja vika sådan själv, men osäker på om jag har tålamodet haha ^^,

  1. Tack snälla du!!! Ja det gör jag med, och extra kul när man gjort det själv tycker jag! 😉

 2. Så himla fina stjärnor! Himla roligt att du säljer dessa i din webbshop.

  (Sent) Svar: Tack för kommentaren. Håll utkik efter inlägg om fortsättningen på drömresan!

  Kram

  1. Ja så himla fint!! Det förstår jag och det är så kul att pyssla saker som man faktiskt kan använda sen :-*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *