MAGISKA NYHETER HOS STYLEMOOD

– Inlägget presenteras i samarbete med mitt egna bolag StyleMood. –

Det är så mycket på gång inom bolaget just nu och jag är så glad för att att-göra-listan faktiskt kan vara så proppfull såhär i januari när butiken är stängd och man förväntar sig lägre säljsiffror. Det måste ju tyda på något tänker jag och det är häftigt att såhär tre år senare börja känna att försäljningen stabiliseras året runt och att man lärt sig hur försäljningsåret ser ut, man vet när det är läge att lägga krut på specifika grejer och man vet när webshopen är starkast, respektive butiken. I helgen har jag suttit med planering, analyser, siffror, bokföring och tänkt tänkt tänkt. Detta år kommer bli magiskt och jag ska göra det till ett riktigt dunder-år företagsmässigt!

Årets första inköp är gjorda också och ni måste bara in i webshopen och kika på allt snyggt som är på väg in i lager de närmaste veckorna! Allt går förstås att förbeställa precis som vanligt om ni vill paxa era favoriter och man betalar alltid tryggt och säkert med Klarna när man handlar hos StyleMood, förbeställningar behöver inte betalas förrän varorna levererats dessutom!

Till våren så blir det mer återbruk eller rättare sagt produkter som är gjorda av återvunnet material, det blir naturellt men dekorativt, unikt och rått samt fortsatt hållbarhetstänk genom hela sortimentet. JAG ÄLSKAR DET och är så stolt över sortimentets breddning och finheter i en mix av nordiska varumärken och gotländska designers. Ta en titt i webshopen och se vårens inredningsnyheter hos StyleMood!

27 svar på ”MAGISKA NYHETER HOS STYLEMOOD”

  1. Det är verkligen kul! Kul att du gillar den och ja visst kan det kännas så, men det är ju kvalité, service, inköps-pris och annat som spelar roll för mitt sortiment och då kan jag inte hålla Rusta-priser… Ha en fin vecka. Kram

 1. åh så mycket fina saker! 😀 jag slår vad om att dom kommer bli populära <3

  sv; ja jag är så tacksam för allt jag fick i julklapp! 😀

  ja det är fort vad tiden går snabbt. tänk att nu har det redan gått 14 dagar på det nya året också! 😮
  och jag är lika seg som vanligt på att svara xD hahah! men bloggen är inte min prio ett just nu, som du kanske har märkt. är mer aktiv på instagram 🙂

  vad skönt att du förtår mig varför jag är seg på att svara, men du vet ju att jag svarar när jag har tid och ork för bloggen 🙂 hoppas att du hade en fin jul och ett fint nyår och att det nya året har börjat bra för dig! 🙂 kramar <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *