MARCH TAG

Månadens färg: Senapsgult och olivgrönt har lyft upp denna månad väldigt fint i både detalj-, växt och färgform.

Månadens dryck: Svart stark kaffe. Ja.

Månadens favorithändelser: Oj, vad ska jag säga, känns som man inte gjort något alls under mars. Men jodå, första veckan i mars innan detta kaos utbröt så tog vi ett stort företagsbeslut som jag ska berätta för er nu i helgen (som vi firade med en bubbelkväll) och som jag gått och hållit hemligt! Dessutom hade jag en mysig strand-dejt på avstånd med Josefine förra veckan, vi var bortbjudna hos min kusin på mysig tisdagsmiddag i början av månaden och jag och Beatrice var ju och åt hotellfrukost på Kalk Hotel en morgon för några veckor sen.

Månadens produkt hos StyleMood: Det har varit gröna rustika ljus, tegelstensformar (igen) och ERNST-grejer. 

Månadens accessoar: Mina nya senapsgula kökshandduk. Den har varit med på så många bilder under månaden som ni säkert märkt.

Månadens middag: Den hos Emmie (pastasallad deluxe) och min och Patriks mysmiddag med räkor och bubbel för att fira det stora företagsbeslutet.

Månadens favoritpodd: Gynning och Berg som äääntligen är tillbaka! Och så måste jag slå ett slag för Hannahs och Amandas podd ”Hur mår du?”, en tio-minuters podd som kommer varje dag och jag älskar den.

Månadens bästa inköp: Det måste vara skruvarna så jag äntligen kunde bygga ihop vårt snygga bord som jag designat, blev så himla bra tycker jag själv! Och mina loppisfynd, sån bra månad för skatter.

Månadens upptäckt: Vad mental styrka betyder. Fyfan vad det är viktigt nu för att orka hålla huvudet över ytan i detta kaos som råder. Tack och lov för att jag övat.

Månadens projekt: Bygga färdigt bordet och försöka få ihop bokslutet och bolagets första årsredovisning som ska lämnas in. Så svårt, men snart så!

Månadens träningsövning: Powerwalks, de där allra första vår-värmande i solen! Så himla härligt och nu längtar jag efter sommarmornar och rundor längs hällarna i ljuv morgonsol.

Månadens bästa beslut: Det ska ni få höra om imorgon! HÅLL UT för det är BIG news.

Månadens längtan: Det är väl ganska uppenbart vill jag påstå. Vi alla längtar nog efter att allt ska bli normalt igen, och sommaren förstås!

Månadens detalj: Mina bruna loppade tallrikar får jag säga, då min trave med brunt porslin har helt klart växt under mars-månad och jag visat upp flertalet av fyndade skålar och fat på mina bilder.

Månadens bästa blogginlägg: Ursch, jag är medveten om att jag inte varit någon bra bloggare denna månad och inte skrivit särskilt intressanta inlägg… Men ni gillade ändå att läsa inlägget ”Saker jag tänker på”, det tror jag ni tyckte om.

Månadens uppfyllda mål: Bygga ett matbord (check), sälja så pass bra så att vi avslutar första kvartalet med samma försäljning MINST som fjolåret (och ja det gick precis i denna motvinds-tid), få upp min hängare på väggen (check) och bara fortsätta med mina rundor ute i friska luften (check). 

32 svar på ”MARCH TAG”

 1. Johanna, underskatta inte ditt bloggande på något vis! Älskar dig och dina inspirerande inlägg, vare sig om det publiceras ett eller tio i månaden. Blir glad för allt du publicerar! Den mentala styrkan är viktigare än man tror, så den upptäckten gjorde du verkligen så bra i om man säger så!! Älskar tofflorna, så fina ju :> Kram <3

  1. Men åh gulle du Emma!! Tack snälla, det värmer verkligen! Ja, det är så himla viktig och det visar sig särskilt i kriser, som nu. Eller hur, finns i webshopen om du är sugen på ett par! 🙂 Kram <3

 2. Bra månad du haft trots situationen och jag saknar dig. Dessa nya tofflor är ju bara för fina, wow. Perfekt till sommaren!! ✨ Ska absolut kika in dem!

  Och ditt loppisfynd är ju bara för bra. Plus att du nu gick ut med det som jag redan visste om, antar att det är den stora nyheten!! 😍

  1. Ja det har jag verkligen, när jag tittar tillbaka och jag saknar dig med!!! Eller hur, såååå snygga och sköna och typ ett måste till sommaren! <3

   Är så nöjd med det och jaaa, du har ju vetat hela tiden sen första mailet, men äntligen berättade jag!! 😍

 3. Jag älskar månadssammanfattningar. Och nu är jag extremt sugen på räkor och bubbel. Får man ta det för att sörja också, inte bara för att fira? ;D

  1. Åh jaa visst är dom roliga! Det förstår jag, det blev jag igen!! Självklart, det får man, man måste få sörja med godsaker också!! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *