VI ÖPPNAR EN TILL BUTIK!

– I samarbete med mitt bolag StyleMood AB –

Nu har jag hållit mig tillräckligt så här kommer det; JA, STYLEMOOD ÖPPNAR EN TILL BUTIK, I LJUGARN!! Det är väl kanske det galnaste att göra i dessa tider och jag var så orolig att folk skulle ta det så när vi släppte bomben på vår Instagram (@stylemoodgotland) i helgen, men tvärtom för WOW vilken respons vi fick! Det här beslutet togs innan viruset tog fart i Sverige och jag har avvaktat lite med att berätta, men nu var det dags för vi behöver få längta och planera, se fram emot sommaren med våra kunder och vänner och drömma om tiden som kommer sen, när det här är över. För oj vad vi ser fram emot det här. En vän sa till mig att ”de som vågar satsa i motvind är de som vinner oavsett hur det går”, vilket är bland det bästa jag hört och det tar vi med oss framåt nu.

Butiken kommer vara en liten sommarbutik som ska ligga i Våffelmagasinets kalkstenslada i Ljugarn, som är en riktig sommarpärla till ställe och som ligger på östra sidan av Gotland. Med det menas att vi kommer finnas med våra butiker på båda delarna av ön vilket jag tycker känns fantastiskt och när jag fick frågan om den här möjligheten så kände jag bara att ja, jag måste ta den. Det är ju det här jag drömmer om för StyleMood, att varumärket och företaget ska bli ännu större och kunna etablera sig på fler ställen. Jag kommer självklart vara mestadels i vår stora huvudbutik som vi har redan nu, ute i Västergarn, men någon dag i veckan är ändå tanken att jag kommer finnas på plats i Ljugarn. Annars så är det faktiskt två andra som ska bli en del av team:et och sköta ruljansen därute. Tänk va! Passar på att dela med mig av tre av kundernas webshops-favoriter just nu och hoppas givetvis att ni hittar någon favorit i webshopen med!

Sandal Leopard – 359 SEK
Grytunderlägg Jute/Rotting – Fr. 129 SEK
Påskägg – Fr. 29 SEK

46 svar på ”VI ÖPPNAR EN TILL BUTIK!”

  1. Tusen tack snälla du!!! Ska bli så spännande och kul och det tycker jag absolut att ni ska göra, ni är så välkomna!! 😀

  1. Jaaa!!! Tack snälla du för det! 😀 Det är det verkligen, känns så makalöst häftigt!!

 1. Men wow! Vilken rolig nyhet! 🙂 Låter som en toppenidé och förstår att det känns riktigt kul och spännande för dig 🙂 Lycka till med nya butiken!

  1. Jaaaa, visst är det!! 🙂 Tack snälla och det kommer bli så bra, förhoppningsvis, är så spänd på detta! 😀

 2. Älskar att du vågar satsa trots viruset, du kommer verkligen komma långt!! Och jag är bara så taggad på den nya butiken och hur magiskt det kommer vara. Så stolt och överlycklig för din skull ❤️❤️ PUSS

  1. Åhhh tack bästa du för peppen och jag älskar att du är så glad för att jag gör det och tror på mig!!! JAG ÄR OCKSÅ SÅÅ TAGGAD!!! Kommer bli magiskt med två butiker och det värmer så att du är lika taggad och att du är stolt över mig!! BÄSTA! <3 <3 PUSS

 3. Jag är så himla glad för din skull Johanna! Detta kommer bli super. Du får tänka så här ”Klarar du detta året med Stylemood” då klarar du vad som helst 😀 Jag ska faktiskt beställa min morsdag present från Stylemood. Mamma blev så kär i min lilla pall så tänkte beställa en till henne också 😀

  1. Du är så gullig Nathaline, tack snälla för det!! Ja det kommer bli så bra och precis, det har du så rätt i. Jag ska klara det, det finns ingen annan väg! 😀 Åhh så kul att hon också tyckte om det, vad glad jag blir om du vill beställa en till från mig! 😀

 4. GRATTIS!!! Så roligt för er! Det är så häftigt att ni växer 🙂 Älskar citatet också, det ska jag också ta med mig! Och än en gång grattis!!! 😀 Kram

  1. TUSEN TACK!!! Ja, så himla häftigt känns det!! 🙂 Visst är det bra, bästa jag hört <3 Tack snälla du 😀 KRAM

 5. Nej men är du seriös?! Vad roligt för dig Johanna, så kul att StyleMood utvecklas och expanderar sig så!! HEJA! Låter helt fantastiskt men känner att jag helt enkelt måste bege mig till Gotland nu på riktigt 😀 Du är fantastisk och vill som sagt kan man göra allt man vill och tänker på! Stor kram och GRATTIS! <3

  1. JAAAAAA!!! Visst är det galet?!! Tack snälla Emma, vad glad jag blir att du gläds med mig och tack för peppen!! JA det tycker jag att du måste!! 😀 ÅH men gulle du, det är du med, och tack så jättemycket för alla rara ord! STOR KRAM EMMA!!! <3

  1. Ja suuperkul!!! Åh ja det förstår jag, hoppas att du kan ta en tur till Gotland någon gång 🙂

 6. SÅÅÅÅ kul med ny butik!! Du är så himla duktig :DD
  (och funderar starkt på att beställa hem skorna tills min systers födelsedag!) (och kanske till migsjälv haha)

  1. JAAAAA så himla kul!!! Men åh tack fina du för det!! :DD Ser fram emot din beställning, jag har lagt undan skorna åt dig som du vet! 😀

 7. Men hallå eller, FAN VAD KUL! Och vid Våffelmagasinet också, kan ju inte bli annat än magiskt. HEJA DIG! Så länge inte pandemi-skiten skrotar mina sommarplaner kommer jag absolut komma förbi och shoppa 😀

  1. JAAAA jag vet!! Ska bli så himla roligt och MAGISKT med butik just vid dem! Nejj den här pandemin får inte stoppa sommaren, håller alla tummar för att den är över snart. TACK SNÄLLA DU och du är sååå välkommen!! 😀

 8. Wow, grattis! Vad kul med ytterligare en butik. Modigt att du/ni vågar satsa. Önskar er lycka till!

  Svar: Tack för din kommentar – uppskattas.

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *