MAY TAG

Månadens färg: Orange/rosa-ökenlerafärgade gränder fanns det mycket av i Marrakech så det får bli månadens färg och har präglat många av mina bilder under maj månad. Jag älskar det och gränderna var så vackra med färg.

Månadens favorithändelse: Vår semester i Marrakech helt klart! Den kom verkligen helt rätt i tid och vi hade det underbart. Andra härligheter som har präglat maj är att jag har slutfört skolan, sambons födelsedag, vår hotellnatt i Visby, att jag fått in massa fina produkter i butiken, att vi hängt mycket ute i Västergarn hos mina föräldrar och att det blev sommar på öjn redan i maj!

Månadens dryck: Rosévin och en jäkla massa vatten!

Månadens produkt hos StyleMood: Månaden blev inte riktigt så bra som jag egentligen hade hoppats att den skulle bli försäljningsmässigt, men jag har sålt en helt del ERNST-produkter och det är verkligen vad som går hem hos kunderna såhär på lågsäsong. Ska bli väldigt spännande och se vad som kommer bli mest populärt i sommar, när säsongen drar igång på riktigt.

Månadens detalj: Rosa gränder och jeansshorts har varit detaljerna för månaden. Så himla härligt att slippa frysa och ha femton lager kläder på sig, det känns så skönt att slippa göra det efter en lång och kall vinter.

Månadens accessoar: Mina stora flashiga örhängen som jag rockat denna månad till mina sommaroutfits och givetvis min nya fina väska från Marrakech, love it!

Månadens middag: Grillkvällarna har varit många under maj och det har varit det bästa. Men även sushikvällen när jag och pappa gjorde sushi till hela familjen och vi kunde sitta ute och äta på deras stentrapp i kvällssolen var väldigt mysig.

Månadens favoritpodd: Träningspodden helt klart! De har gjort flera långa avsnitt och det har varit så himla kul att lyssna på under mina powerwalks, samtalsämnena har känts extra roliga och lätta att relatera till vilket gör det mer roligt. Har skrattat högt flera gånger.

Månadens upptäckt: Att jag ännu kan springa och att jag faktiskt numera är utbildad teknisk ekonomi- och redovisningsassistent med specialisering inom företagsekonomi och administration samt marknadsföring. Ska göra något bra av mina talanger, det ska ni allt få se!

Månadens projekt: Det har helt klart vara att överleva och samtidigt se till att prestera i sista kursen för att kunna avsluta den väldigt fort, maxa alla inköp så att de är färdiga inför sommaren och även att lägga en liten grund inför julens produkter. Maj har handlat mycket om att göra sig redo och ladda upp lagret inför sommarsäsongen som drar igång vid midsommar och nu längtar jag väldigt mycket inför de där lite mer intensiva dagarna i butiken med mycket kunder och härliga besök. Ni är ju flera bloggläsare som kommer titta förbi i sommar, så himla kul!

Månadens träningsövning: Powerwalks i mängder i detta fantastiska sommarväder som vi haft. Måste komma igång med lite styrkeövningar igen, ska försöka få in lite rutiner för det.

Månadens längtan: I början av den här månaden längtade jag bort ganska mycket och vår resa kom alldeles rätt i tid för att få ett avbrott från den intensiva vardagen som förföljt mig under hela vintern och våren. Man brukar ju säga att det är ”lågsäsong” i min bransch med januari och februari, men jag har haft ett sånt tempo med lansering av nya hemsidan i januari, fått en ganska stor ökning av webshops-beställningar, fyra kurser på fem månader, inköps-period, släppt den nya bloggen, haft en hel del bloggjobb att genomföra, skrivit uppsatser halva nätterna, muntliga examinationer och både mentalt och praktiskt arbetat med min marknadsföring för att bygga upp butiken, få försäljningen att rulla snabbare och bli bättre. Efter några semesterdagar och kursavslut så har jag nu kommit in i ett lugn, jag känner mig så tillfreds med livet, älskar tanken på att hela sommaren ligger framför oss och mår så bra i att kunna skala av lite för ett mer harmoniskt vardagstempo.

Månadens bästa beslut: .Att bestämma mig för att inte fortsätta pina mig själv med plugg i höst, det känns så himla bra att vara överens i tanken med mig själv om att jag är så jäkla färdig med studierna och att jag efter en megaintensiv vår känner att jag fått riktigt bra verktyg att applicera direkt på företagets utveckling för framtiden.

Månadens bästa köp: Vårt marockanska uppläggningsfat, min nya väska, StyleMood’s sommarinköp och såklart våra nya kaffekoppar från ERNST som sambon tyckte att vi behövde till oss själva. Nu har jag shoppingförbud ungefär ett år framåt, åtminstone enligt min årsbudgetering för företaget vars gräns jag har krossat totalt, men fördelen är ju att jag säljer desto mer!

Månadens tre bästa blogginlägg: Inlägget med lite bilder från Marrakech (det kommer mer snart), mina snapshots från förra veckan och så gillade ni inlägget där jag visade upp några av sommarens första nyheter.

Månadens uppfyllda mål: Att fixa A i vårens alla kurser samt på alla uppsatser (ja, jag vet att jag är expert på att sätta press på mig själv men det gick), träna lite extra och komma ihåg att våga slappna av. Check på alla! Började månaden megaintensivt, pluggade mig gråhårig ungefär, fick några dagars semester, pluggade sedan järnet för att bli färdig och sen har jag kunnat komma ikapp lugnet, andats och bara fått vara.

36 svar på “MAY TAG

 1. Vad härligt att du klarat studierna, kan du fokusera på butiken nu <3 Glad för din skull att du tagit beslutet 🙂 Kommer bli topp. Kram vännen och hoppas du har riktigt sköna dagar, mycket vatten som du säger går det åt *haha* Kramen och ta hand om dig

  1. Ja det känns verkligen superskönt att vara klar nu och det kommer bli så bra för höstens företagande att kunna prioritera rätt 🙂 Kram fina vännen, ha en underbar helg <3

 2. Älskar dina listor <3 Tycker du gör helt rätt som inte fortsätter att studera. Känns ändå som att du har en grym utbildning med dig nu 😀 Hoppas verkligen att försäljningen ökar i sommar för dig. För egen del går det väldigt segt men det gör det alltid under sommaren. Många som har semester och liknande men till hösten då kommer det börja hända grejer igen 😉

  1. Åh blir så glad att du gör det! <3 Vad härligt att du också tycke det och förstår mitt val, känns verkligen bra för mig själv också 🙂 Det hoppas och tror jag att den kommer göra, nu är det dags att visa vad jag går för med mina kunskaper och jag hoppas att det ska ge grym effekt 🙂 Det förstår jag, hoppas det blir grym fart sen till hösten igen 😉

 3. Ja det verkar sannerligen som du haft en bra månad, och jag kan bara hålla med 😀 Fantastiska maj, tänk att sommaren kom redan nu 😉 Hoppas du får en fin kväll, kramar!

  1. Ja, den har verkligen varit bra och vad härligt att din också varit det 🙂 Ja, helt galet men så härligt! Ha en fin helg nu, kramar!

 4. Härliga bilder och kul lista! 🙂
  Härligt med att du känner dig nöjd gällande ditt beslut att inte plugga i höst. Det är verkligen en sååå härlig känsla att ta ett sådant beslut när det inte känns som något man verkligen vill göra till helt 100. Man ska gå på magkänslan 🙂

  1. Tack så mycket! 🙂 Ja, det känns så skönt och jag är så nöjd med allt jag lärt mig och de nya verktyg jag fått för att driva mitt egna företag ännu längre nu, precis vad jag ville ha och det känns så bra för framtiden. Jag ska inte plåga mig med studier längre 🙂

  1. Ja så intensiv men nu är det betydligt lugnare tempo framöver vilket känns så skönt efter den här våren 🙂

 5. Så härlig lista 😀 Men jisses, förstår att det måste vara hemskt med A-press. Jag har aldrig haft sådan press, men bara att sikta mot ett E kan vara tufft nog för mig ;D ;D Igår tog första terminen slut. Spännande.

  1. Tack fina! 😀 Ja, och att jag sätter den på mig själv är helt sjukt egentligen för det är så tufft… Tror det är sundare med en sån inställning som du har, det är tillräckligt tufft ändå 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp