SNAPSHOTS FROM WEEK 43

Nu har jag försökt hinna skriva ett inlägg under hela helgen, men den sa bara swish och så var tiden helt borta. Jag har jobbat ungefär mest hela tiden, i fredags hade jag kort föredrag/presentation om mitt företag (och mamma om sitt) i min butik för ett gäng ladies och det var så trevligt! Fika var beställt så mamma hade bakat (perfekt att öva inför när hennes café startar upp nästa år) och så fick vi prata, mingla och fika tillsammans med gänget under en timme. Därefter kom det massa härliga besökare under mina öppet-timmar och likaså gjorde det hela dagen i söndags trots snålblåst och regn på tvären. Under lördagen hann jag få undan lite lådor och packa upp ännu mer på borden (butiken är proppfull, hehe) och till kommande helg kommer julgranen äntligen in! Ska bli så mysigt att få hänga i butiken till doften av gran framöver.

Förutom helgens butiksjobb så har jag fortsatt att slå in julkalendrar för fulla muggar OCH SÅLT SLUT PÅ ALLA! Omg så fantastiskt det känns och det hann inte ens bli november. Vi har fått bebis-gosa med en liten 2,5 veckors kille hos våra vänner över en kvällsfika, varit på fredagsmiddag hos mina föräldrar och så har jag hunnit med en kort runda på stan, ett jobbpass på TS, femton rundor till posten ungefär med alla beställningar som jag skickat, uppackning av massor av nyheter och ett mesigt försök till att sätta mig ner med bokföringen. Jag har hunnit träna, inte helt i den ordning jag ville, tagit en runda med Emmie och försökt ägna några ljusa stunder åt att fotografera lite. Nu har jag en vecka att ge järnet och sen ser jag fram emot att kunna bocka av alla julkalender-leveranser och sätta fokuset inför söndagens första glöggmingel och därefter kommande pysselkväll (med jultema förstås). Bästa tiden är nu och jag älskar att det är så otroligt mycket som händer i företaget, det känns så coolt och smått overkligt.

34 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 43”

 1. Låter som en bra vecka. Lycka till i fortsättningen med ditt företag, älskar när människor försöker göra något som de är intresserade av! Kämpa på! 🙂

  1. Det har det varit! Tack snälla och ja det är så viktigt att göra verklighet av sina drömmar tror jag! 🙂

 2. Jag förstår varför dina dagar försvinner så fort, du hinner med massor med saker!! 😍 Och jag kan inte blir mer STOLTARE, ALLTSÅ!!! Plus att du stolt slut på julkalendern och lite mer, jag vet att du kan klara av vad som helst!! 🙌🏽 GRATTIS 🎉🎉🎉

  1. Jaaa, de säger bara swish liksom!! 😉 DU ÄR BÄST, tack snälla för att du är stolt över mig och mitt arbete, det är jag över dig också ska du veta!!!! TACK BÄSTIS!!! <3<3

 3. Men åh så underbart att du sålt slut på alla, grattis!! Och dessa juldekorationer, åhhh blir helt lyrisk så fint haha :’D

  1. Det är inte lätt att hålla koll på allt 🙂 Ja, absolut, även om vi inte gör samma saker så är det kul att ha någon att bolla lite med och följa i olika utvecklingssteg 🙂 Ja så oerhört kul, är så tacksam att de är så omtyckta! 🙂

 4. Du beskriver en inspirerande och kreativ tillvaro, tack för att du delar med dig. Det gläder mig att du har det bra. <3

  Svar: Tack snälla för orden. Vad roligt att du uppskattar inläggen om vår Drömresa till USA. Fler inlägg kommer!
  Vad spännande att du har rest jorden runt, däribland med stopp i Los Angeles! Jag vill gärna veta mer. 🙂

  Kram

  1. Tack rara för att du gläder dig med mig <3

   Åh jag kanske får ge en liten recap från resan framöver, ska fnula på något bra inlägg! 🙂
   Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *