SNAPSHOTS FROM WEEK 44

Och där kan man säga att startskottet för julen hos StyleMood gick, såhär när vi klev in i november och årets första (traditionsenliga) glöggmingel hölls igår. Fantastiskt roligt tycker jag eftersom det här verkligen är min favorittid på året, även om den innebär fruktansvärt mycket jobb, så är det den allra heligaste och mysigaste stunden som ligger framför oss nu. Under vecka 44 hann jag med massor kändes det som, framför allt hann jag slå in och posta iväg majoriteten av årets julkalendrar (ska bara iväg och posta de sista sen ikväll sen kan jag andas ut, puuuh) och jag har haft fyra dagar i butiken, möblerat om, tagit in den riktiga granen, lyssnat på julmusik för att skapa feeling, pyntat verandan, tagit powerwalks runt ringmuren i regn och åter regn, jobbat ett pass på TS, suttit en hel del med mail och problemlösningar när Postnord än en gång inte gjort vad de ska (alltid härlig start på veckan med såna problem… eh not!) och så har jag och Rebeccah planerat inför kommande pysselkvällar. Hann med en snabb tur på stan med mamma i tisdags och gjorde några megafynd för ett presentkort jag sparat länge på, jag har levererat ut julkalendrar här i Visby till kunder och fixat bort både fakturor och många lådor/kartonger allt eftersom jag packat upp en massa nya varor. Det är mycket nu minst sagt, men jag tror att efter den här veckan kommer jag kunna känna att jag hinner andas, åtminstone lite mer.

32 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 44”

 1. Alltså huuur fint!! Vill bara flytta hemifrån så jag kan köpa allt haha!! :’D Grått är verkligen en stooor favorit!!

 2. Fast det är regn på ön så måste jag säga att dina promenader skön händelse. Som varje vecka hinner du med massor men ett stort att du nu postat alla julkalender och kan andas ut och mysa runt med alla event som kommer framöver!! 😍 Och att jag komma hem en liten stund!

  1. Ja det är ju ändå ganska mysigt och mycket att stå i är det, men skönt att moment julkalender nu äntligen är färdig!! Ska bara mysa på eventen nu!! 😀 Och jaaa, snart kommer du hem en liten stund och vi får jobba ihop!! <3

 3. ALLTSÅ GRANEN är magiskt acker så himla fin
  o ene gillar oxå baa så ålig att ta in men kanske hindrar min bella som ska bita på allt om det sticks till i munnen hi hi
  vva skönt det går så bra duktiga du kraaaaaaam

  1. Åh tack så mycket, jag tycker också att den är sååå fin!! Ja så himla vackert med dekorationer från naturen såhär års! 🙂 Kram

 4. ÄLSKAR bilderna!
  Hahah, åh en själv är ju alltid irriterad på Postnord så jag kan tänka mig att det är en ännu större frustration när man väl måste jobba med dom på riktigt ^^ Hoppas att allt går bra och skönt att du snart är klar med alla julkalendrar! Jag ser fram emot mammas telefonsamtal när hon fått hem sin 😀

  1. Åh tack snälla du!! Haha jaaa fyfan ibland blir man bra tokig alltså… 😉 Superskönt, nu är alla inslagna och ivägskickade, så din mamma lär ha sin vilken dag som helst!! 😀

  1. Ja så himla mysigt!! <3 Tyvärr gör dem det, jobbigt när man är så beroende av att de ska kunna leverera!

 5. Glöggmingel lät verkligen supermysigt .) *ler*
  Tråkigt att det strular med postnord<3

  Hoppas Din vecka ändå blir Toppen!

  Kramar<3

  1. Det var såå mysigt! 🙂 Ja det är tråkigt och tar sån onödig energi! <3

   Tack snälla och desamma fina!
   Kramar <3

  1. Åh ja det önskar jag också!! Hade varit så kul <3 Tack snälla för att du tycker det! 🙂

 6. Ditt tempo inspirerar och tycks vara härligt! Jag beundrar dig.
  Tack för ett inspirerande inlägg i text och bilder.

  Svar: Tack för orden om våra dekorerade pepparkakshus. 🙂

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *