FINA SISTA DAGAR AV 2019

Mellandagarna knatar på och jag har under de senaste dagarna jobbat halva dagar och bara myst hemma resten. Packat beställningar från lagerrensningen som pågår i webshopen, rensat lite bland grejer och papper, börjat drömma för 2020 och haft årets sista öppetdag (med massa härliga besök!). Resten av dagarna ägnar jag åt lugnet, jag löser korsord (blev plötsligt 68 kände jag när jag skrev det där), hänger på vår inglasade balkong med varma drycker och plädar medan det stormar och regnar ut, tar långa promenader, träffar vänner och familj. Det är verkligen fint och jag tänker även låta nästa vecka vara lite så, med tid för paus och återhämtning, mellan mina jobbpass på Transportstyrelsen, varuplock, städ i butiken och lagerinventeringen. Vill ju egentligen göra massvis, har så mycket idéer för nya året om produkter, fortsättning av min kollektion och inspiration till annat, men tänker att tiden jag har nu, den måste jag ta för att hinna ladda batterierna ytterligare lite till innan jag kickar igång 2020 ordentligt!

Hoppas ni också njuter av fina, mysiga och härliga dagar såhär i slutet av 2019. Passar på att önska er ett GOTT NYTT ÅR redan nu och tackar för att ni fortsätter följa mig här på bloggen, år efter år med allt jag delar med mig av.

30 svar på ”FINA SISTA DAGAR AV 2019”

  1. Verkligen härligt och såå galet att 2020 redan är här! Gör det, rean pågår några dagar till så passa på! 😀

 1. Johanna, ett så väldigt fint inlägg. Det gläder mig att läsa att du har det bra och tar vara på tiden. <3 Som vanligt finner jag även inspiration av din blogg, det uppskattas så. Fortsätt må gott! Med önskan om att du får ett riktigt bra år 2020.

  Svar: Tack för de fina orden om mina juliga cupcakes.

  Varm kram

  1. Tack snälla du Jasmine! Det har jag verkligen haft och vad glad jag blir att du finner inspiration här inne <3 Och jag önskar dig ett riktigt bra 2020. Stor kram!

  1. Ja det gick såååå vansinnigt fort!! Och nu är det liksom nytt år! Jaaa bästis, vi ska rocka det här året såååå mycket, så kom hem nu så vi kan kavla upp ärmarna och jobba!! 😍😍

 2. Vad fin din nya bloggdesign är! Vet inte hur ny den är, men har läst via mobilen så mycket på sistone att jag inte sett den ordentligt. Fräscht!

  Gott nytt år! <3

  1. Tack snälla du, jag är inte riktigt nöjd men det får duga så länge! 🙂 Inte haft den så länge så du har inte missat det! Tack! Gott nytt år rara du <3

 3. Så bra att du även tar tid att ladda batterierna<3
  Det är du ju verkligen förtjänt av vännen! 🙂
  Gott Nytt år<3

  1. Ja det är så viktigt så det passade jag på att göra i mellandagarna <3 Tack snälla vännen 🙂 Gott nytt år! <3

  1. Åh tack Emmma för peppen!!! <3 STOR kram och gott nytt år rara du! <3

 4. men ja det är rätt så mysigt när det är busväer utanför
  bra du har lite nya ider hade varit hemskt om t varit tvärtom hi hi

  önskar en fin fortsättning kram

 5. Åh, nu har mamma öppnat alla sina fina klappar från kalendern. Hon vart så gaaalet nöjd! Hur många roliga och fina saker som helst 😀

  1. Åh så roligt och höra att hon var så galet nöjd, vad glad jag blir!!! 🙂 Ja massa fina prylar att använda i hemmet nu 🙂

Kommentarer inaktiverade.