SNAPSHOTS FROM WEEK 6

Så har en ännu en vecka passerat och vi är i mitten på februari snart, hur är det ens möjligt och i veckan som kommer öppnar jag upp butiken för min allra första vårsäsong dessutom?! Veckan som kommer blir minst sagt intensiv och jag känner verkligen att jag lever just nu! Under vecka 6 har jag haft två heldagar ute i Västergarn för att jobba, så snart är bokslutet helt färdigt och butiken är omstyle:ad och i princip redo för öppning på lördag. Jag har haft en hel del bloggjobb också, tagit emot en massa vårnyheter, haft långa jobbdagar och tidiga träningsmornar, levererat varor till kund, tränat på bra och försökt strukturera upp den nya kursens planering med allt jobb som kommer. Sambon och jag har även varit på afterwork med min familj, haft en mysig hemmahelg med film och godismys och jag har hunnit ta en fika med min farmor och farfar tidigare i veckan. Känner mig ganska redo för den jobb och plugg-bubbla som kommer gälla för några veckor framöver, jag vet ju att det är en intensiv period som ska få passera och det gäller att bita ihop och fokusera rätt!

Ha en fin söndagskväll kompisar!

36 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 6”

 1. Heja dig!<3
  Mums det såg gott ut med pizza och rödtjut 😉 Det var länge sen ,)
  Är det eran kamin? Så mysigt det såg ut 🙂

  Hoppas Du har en toppen söndag<3

  Kramar

  1. Tack!! <3 Ja, det var en riktigt höjdarkväll i fredags, såå gott!! 😉 Nej tyvärr inte, men det är mina föräldrars. Nu har de byggt om, men den kaminen var i mitt gamla flickrum faktiskt 🙂 Tack snälla, hoppas du har haft en fin måndag <3 Kramar!

  1. Tack, vad kul att du tycker det, jag gillar verkligen den vardag jag har skapat för mig själv! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *