SNAPSHOTS FROM WEEK 17

Åh vad den här veckan bara har rasslat iväg och jag blir lite lätt jätteobekväm i tanken över hur mycket jag har att göra de kommande dygnen inför inlämnings-deadline. Men fasen vad mysigt och härligt vi har haft det, helgen har varit drömmig och vi har verkligen fått njuta av umgänge med familjen och mysig hotellövernattning i Visby. I fredags samlade vi alla kiddos (jag och mina två bröder med respektive) hos mamma och pappa på italiensk tapasnight för att fira pappa som fyllde år. Så himla härligt och vi har alltid så kul tillsammans, maten var dessutom såå god! Lördagen var det en bra dag i butiken så jag kände mig så himla nöjd och kvällen spenderade vi på Pinchos med trevligt sällskap för att fira sambon lite i förskott. Idag har jag haft butiken öppen och dessutom hunnit med tårtkalas för Patrik med några gäster, chokladtårtan blev så lyckad. Tidigare dagar i veckan spenderade jag lite halvkrasslig med pluggböckerna, så det var skönt med revansch och en riktigt grym helg och nu är det bara att tagga om för intensiva dagar! Bjuder som vanligt på veckans snapshots och passar på att önska er trevlig Valborg!

30 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 17”

  1. Vilka härliga dagar 🙂 Så himla vackert och mysigt i Visby. Älskar att strosa längs dom små gatorna där. Snart är vi där <3 Hoppas du får en fin valborg vännen <3

    1. Det har det verkligen varit 🙂 Ja, Visby är riktigt mysigt, tänk att ni snart är där <3 kram vännen

  2. Ja det var riktigt gott 🙂
    ååh vilka härliga bilder! Och vad mysigt med familjekväll med respektive, älskar sådana kvällar

  3. OMGGG, det var typ sjukaste tårtan jag sett!! Haha så galet frestande <3 Hoppas denna vecka blir bra och inte alltför stressig för dig!

    1. Den var sååå god!! Ja, mysigt att fira Patrik men nu är jag såå redo för lite nyttigare mat istället för tårta hahah!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *