PIZZA NIGHT

Hade en underbar lördag och jag och sambon passade även på att njuta av någon timme på hans pappas terass för att få lite sol på våra bleka kroppar. Till middag slängde jag ihop en varsin pizza åt oss och så passade vi på att öppna en varsin kall Guinness till det, så himla gott! Idag tar jag dagen som den kommer och ska bara försöka beta av lite produktfotografering, vad gör ni? 
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 svar på “PIZZA NIGHT

  1. alltså det där ser ju hur gott ut som helst! 😀 jag gillar din nya design. såå fin <3

    sv; tack så mycket fina du! 😀

    hahaha men exakt. och så tror man att det inte tar nåt när man inte får nån träningsvärk 😛

    åh tack, det värmer att höra ska du veta! :’)

    nu är jag ju lite sen med mitt svar igen, men veckan har verkligen varit fullspäckad varje dag så jag har inte hunnit sitta nåt alls vid bloggen. men veckan var bra tack 🙂 hoppas att du också har haft en fin vecka och helg! 😀 kramar <3​​​​​​

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp