GOOD MORNING SATURDAY

Ni är ju bara för bra! Tack för allt pepp, glada hejarop och kommentarer som jag har fått här på bloggen denna vecka, allt gällande från mitt driv mot mina mål, den nya webshopen och uppnådda resultat från 2017. Blir så himla varm i hjärtat av att läsa allt ni skriver, så TACK!
Här har årets första vecka tuffat på i en väldig fart, gladeligen nog med en del småförsäljning, mål-planerande, problem som krävt snabba lösningar, vårt nya skåp har fått sin plats här hemma och jag har betat av en del bokförings-jobb. Det kändes så himla lyxigt och vakna upp denna lördagsmorgon och få ligga kvar bredvid Patrik insnurrad i duntäcket och bara slippa stressa iväg någon annanstans, det här är min första lediga lördag sedan i början på juli då jag öppnade upp butiken för första gången. Välbehövligt med annan rytm ibland och även fast att jag säkerligen kommer behöva jobba här hemma även idag med bokslutet och att jag inte är helt ledig, så är det väldigt skönt att inte behöva vara på någon speciell plats några veckor framöver. Istället tar jag igen mig, gör allt jobb hemifrån när jag är som piggast på dygnet, fokuserar på planering av butiks-stylingen i februari innan öppning och njuter av lite off-season-tempo. Och på måndag börjar plugget, jiha!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 svar på “GOOD MORNING SATURDAY

 1. Skönt med en lugnare start på dagen 🙂 viktigt att varva ner en liten stund.. bara 🙂 SV: å ja, den är så fin 🙂 vill inte ta ner den 😉 Men på ett sett vill jag ju det ;D Den får ryka imorgon/måndag 🙂 Kramar

 2. Så mysigt att få ligga kvar lite i sängen 😉 vart det här med imorse och sovmorgon, så skönt 😉
  Ja du är ju så himla duktig och driven, så kul<3
  Vad skulle du plugga nu igen? 😉

  Kramar

 3. ja säger ju det härligt med lediga dagar =)
  ja men lite peppande är så kul o få o man det växer man o det går bättre det e ju bra 😀
  ha en fin söndag nu kram

 4. Vad härligt det är med såna dagar! Jag har ju två barn som hoppar på en & försöker med alla knep de kan att få upp en ur sängen, men det är ju så härligt att slippa stress & press på att man MÅSTE gå upp ur sängen. Helger alltså!

 5. SV: ja direkt jag kom hem ställde jag fram grejer som skulle vara på hyllan ;D hahah! Kanske har kommit fram till något nu. Men det kommer säkert flyttas och ändras och grejas men ändå. Men då har jag i alla fall en plan tills den kommit upp ;D Å då förstår jag att du är lite trött! 😉 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp